Tudnivalók

Komplex technológiai fejlesztés a Gascator Kft. Kisdorogi telephelyén

A GASCATOR Kft. Komplex technológiai fejlesztést és foglalkoztatást elősegítő beruházást hajt végre a Kisdorogi telephelyén.

Telephelyfejlesztés a Gascator Kft.-nél.

A DDOP-1.1.1/D-11-2011-0026 azonosítószámon nyilvántartásba vett projekt a cég kisdorogi telephelyének fejlesztését célozta, meglévő gyártócsarnok bővítésén és korszerűsítésén keresztül.

Bővebben...

Komplex technológiafejlesztés

A beruházás során a csarnok hasznos fémipari gyártó területe 404,80 m2 és 2 szinten kiszolgáló helységek kerülnek kialakításra a csarnok nyugati részében:

Bővebben...

GOP-2.1.1-11/B-2011-0231

A projekt támogatása 15 új munkahely létrehozására ad lehetőséget. A projekt összértéke: 267 400 453 Ft

Bővebben...

Komplex technológiai fejlesztés a Gascator Kft. Kisdorogi telephelyén

2013. december 23. A GASCATOR Kft. Komplex technológiai fejlesztést és foglalkoztatást elősegítő beruházásának főbb elemei:

Bővebben...

Projektindító rendezvény

A GASCATOR Magyarország KFT. tisztelettel meghívja Önt:
2012. 06. 27.-én 11.00 órákkor a 7159 Kisdorog, Fő u. 275. szám alatti telephely ünnepélyes projektindító rendezvényére.

Bővebben...

Komplex technológia fejlesztés

Komplex technológiai fejlesztés a Gascator Kft. Kisdorogi telephelyén

 

A GASCATOR Kft. Komplex technológiai fejlesztést és foglalkoztatást elősegítő beruházásának főbb elemei: a fémipari tevékenységének jelentős fejlesztése révén új munkavállaló foglalkoztatása, eszközbeszerzés, infrastrukturális beruházás, eszközbeszerzéshez kapcsolódó gyártási licence vásárlása, információs technológiafejlesztés, valamint piacra jutás elősegítése. Ennek megvalósítása érdekében a meglévő csarnoképület bővítésére kerül és új korszerű technológiával egészül ki.

Bővebben...

Telephelyfejleszté Kisdorogon

Telephelyfejlesztés Kisdorogon a DDOP-1.1.1._/D-11-2011 es páááyzati kiítás keretében.

 

Bővebben...

A GASCATOR Magyarország Kft. technológia fejlesztő beruházása.

A GASCATOR Magyarország Kft. technológia fejlesztő beruházása.

Bővebben...

Hírek

A DDOP-1.1.1/D-11-2011-0026 azonosítószámon nyilvántartásba vett projekt a cég kisdorogi telephelyének fejlesztését célozta, meglévő gyártócsarnok bővítésén és korszerűsítésén keresztül. Bővebben A beruházás során a csarnok hasznos fémipari gyártó területe 404,80 m2 és 2 szinten kiszolgáló helységek kerülnek kialakításra a csarnok nyugati részében: Bővebben A projekt támogatása 15 új munkahely létrehozására ad lehetőséget. A projekt összértéke: 267 400 453 Ft Bővebben

A Siker zálóga mi vagyunk

 

 

Sikeres vállakozáshoz sikeres beszállítokra és kivitelezőkre van szükség, ahol a szekértelem és elhívatottság egyszerre megtalálható.

Nállunk mindez alapbam megvan. Válasszon minket, hogy cége sikeresen fejlödjön. 

 

Hírlevél felíratkozás

 

Copyright © 2012 GASCATOR Magyarország Kft. Minden jog fenntartva!    ::    Készítette: FNTI                   Általános Szerződési Feltételek  ::  Adatvédelmi szabályok