Tudnivalók

Komplex technológiai fejlesztés a Gascator Kft. Kisdorogi telephelyén

A GASCATOR Kft. Komplex technológiai fejlesztést és foglalkoztatást elősegítő beruházást hajt végre a Kisdorogi telephelyén.

Komplex technológia fejlesztés

Komplex technológiai fejlesztés a Gascator Kft. Kisdorogi telephelyén

 

A GASCATOR Kft. Komplex technológiai fejlesztést és foglalkoztatást elősegítő beruházásának főbb elemei: a fémipari tevékenységének jelentős fejlesztése révén új munkavállaló foglalkoztatása, eszközbeszerzés, infrastrukturális beruházás, eszközbeszerzéshez kapcsolódó gyártási licence vásárlása, információs technológiafejlesztés, valamint piacra jutás elősegítése. Ennek megvalósítása érdekében a meglévő csarnoképület bővítésére kerül és új korszerű technológiával egészül ki.

A beruházás során a csarnok hasznos fémipari gyártó területe 404,80 m2 és 2 szinten kiszolgáló helységek kerülnek kialakításra a csarnok nyugati részében: étkező 29,55 m2, üveges műhely 29,55 m2, 2 öltöző 42,82 m2, 2 zuhanyzó 23,08 m2, 2 WC blokk 16 m2, porta 5 m2 és előtér 3,22 m2. A beszerzendő eszközök egy része fémipari gyártástechnológiához kapcsolódik, mint pl. csavarkompresszor, festőberendezések, oszlopos fúrógép, fogyóelektródás hegesztőgép, egységrakomány rögzítő berendezés. A berendezések másik része a technológiai folyamatok zavartalan kiszolgálását biztosítják, mint például különböző típusú homlokvillás emelőtargoncák, különböző teherbírású híddaruk, elektromos gyalog kíséretű emelő kocsi. Fémipari tevékenység keretén belül profilbővítés miatt előzetes piackutatás révén úgy döntöttünk, hogy egy, a sertésiparban használatos gyártási licence megvásárlásával kombinált önetető, elsősorban sertések nedvesített takarmánnyal való ellátására és itatására szolgáló eszközt állítunk elő, mint saját termék. Ennek érdekében ehhez kapcsolódó gyártási licence megvásárlásáról döntöttünk. Az informatikai beruházás elsősorban az irodában dolgozókat szolgálja ki, főként a tervezőmérnököket A gyárban megtermelt és raktárban tárolt termékek hatékony értékesítése és raktározása céljából beszerzésre kerül egy webáruház szoftver is, A projekt során az üzem hatékony és biztonságos működése végett vagyonvédelmi beléptető és telekommunikációs rendszer kiépítésére is sor kerül.

 

A projekt támogatása 15 új munkahely létrehozására ad lehetőséget.

A projekt összértéke: 267 400 453 Ft

Ebből vissza nem térítendő támogatás: 93 590 159 Ft, amely a projekt 35%-át képviseli

Önerő: 173 810 294 Ft, amely a projekt 65%-át képviseli

A vissza nem térítendő összegből 79 551 636 Ft az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési
Alapjából, 14 038 523 Ft a Magyarország központi költségvetéséből származik.

 

 

 

 

 

Hírek

A DDOP-1.1.1/D-11-2011-0026 azonosítószámon nyilvántartásba vett projekt a cég kisdorogi telephelyének fejlesztését célozta, meglévő gyártócsarnok bővítésén és korszerűsítésén keresztül. Bővebben A beruházás során a csarnok hasznos fémipari gyártó területe 404,80 m2 és 2 szinten kiszolgáló helységek kerülnek kialakításra a csarnok nyugati részében: Bővebben A projekt támogatása 15 új munkahely létrehozására ad lehetőséget. A projekt összértéke: 267 400 453 Ft Bővebben

A Siker zálóga mi vagyunk

 

 

Sikeres vállakozáshoz sikeres beszállítokra és kivitelezőkre van szükség, ahol a szekértelem és elhívatottság egyszerre megtalálható.

Nállunk mindez alapbam megvan. Válasszon minket, hogy cége sikeresen fejlödjön. 

 

Hírlevél felíratkozás

 

Copyright © 2012 GASCATOR Magyarország Kft. Minden jog fenntartva!    ::    Készítette: FNTI                   Általános Szerződési Feltételek  ::  Adatvédelmi szabályok