Tudnivalók

Komplex technológiai fejlesztés a Gascator Kft. Kisdorogi telephelyén

A GASCATOR Kft. Komplex technológiai fejlesztést és foglalkoztatást elősegítő beruházást hajt végre a Kisdorogi telephelyén.

Komplex technológiafejlesztés

A beruházás során a csarnok hasznos fémipari gyártó területe 404,80 m2 és 2 szinten kiszolgáló helységek kerülnek kialakításra a csarnok nyugati részében: étkező 29,55 m2, üveges műhely 29,55 m2, 2 öltöző 42,82 m2, 2 zuhanyzó 23,08 m2, 2 WC blokk 16 m2, porta 5 m2 és előtér 3,22 m2. A beszerzett eszközök egy része fémipari gyártástechnológiához kapcsolódik, mint pl. fogyóelektródás hegesztőgép, egységrakomány rögzítő berendezés. A berendezések másik része a technológiai folyamatok zavartalan kiszolgálását biztosítják, mint például különböző típusú homlokvillás emelőtargoncák, különböző teherbírású híddaruk, elektromos gyalog kíséretű emelő kocsi. Fémipari tevékenység keretén belül profilbővítés miatt előzetes piackutatás révén egy, a sertésiparban használatos gyártási licence megvásárlásával kombinált önetető, elsősorban sertések nedvesített takarmánnyal való ellátására és itatására szolgáló eszközt állítunk elő, mint saját termék. Az informatikai beruházás elsősorban az irodában dolgozókat szolgálja ki, főként a tervezőmérnököket A gyárban megtermelt és raktárban tárolt termékek hatékony értékesítése és raktározása céljából beszerzésre került egy webáruház szoftver is.

Hírek

A DDOP-1.1.1/D-11-2011-0026 azonosítószámon nyilvántartásba vett projekt a cég kisdorogi telephelyének fejlesztését célozta, meglévő gyártócsarnok bővítésén és korszerűsítésén keresztül. Bővebben A beruházás során a csarnok hasznos fémipari gyártó területe 404,80 m2 és 2 szinten kiszolgáló helységek kerülnek kialakításra a csarnok nyugati részében: Bővebben A projekt támogatása 15 új munkahely létrehozására ad lehetőséget. A projekt összértéke: 267 400 453 Ft Bővebben

A Siker zálóga mi vagyunk

 

 

Sikeres vállakozáshoz sikeres beszállítokra és kivitelezőkre van szükség, ahol a szekértelem és elhívatottság egyszerre megtalálható.

Nállunk mindez alapbam megvan. Válasszon minket, hogy cége sikeresen fejlödjön. 

 

Hírlevél felíratkozás

 

Copyright © 2012 GASCATOR Magyarország Kft. Minden jog fenntartva!    ::    Készítette: FNTI                   Általános Szerződési Feltételek  ::  Adatvédelmi szabályok