Tudnivalók

Komplex technológiai fejlesztés a Gascator Kft. Kisdorogi telephelyén

A GASCATOR Kft. Komplex technológiai fejlesztést és foglalkoztatást elősegítő beruházást hajt végre a Kisdorogi telephelyén.

Telephelyfejlesztés a Gascator Kft.-nél.

A DDOP-1.1.1/D-11-2011-0026 azonosítószámon nyilvántartásba vett projekt a cég kisdorogi telephelyének fejlesztését célozta, meglévő gyártócsarnok bővítésén és korszerűsítésén keresztül.

PROJEKTISMERTETŐ
GASCATOR Magyarország Ingatlanberuházó és Forgalmazó Kft.
DDOP-1.1.1/D-11-2011-0026

„Telephelyfejlesztés a Gascator Kft.-nél”

A DDOP-1.1.1/D-11-2011-0026 azonosítószámon nyilvántartásba vett projekt a cég kisdorogi telephelyének fejlesztését célozta, meglévő gyártócsarnok bővítésén és korszerűsítésén keresztül.
A beruházásnak köszönhetően a „C” jelű épület az átépítés során energiatakarékos, hőszigetelt falazatot kapott. Emellett az oldal és hosszirányban is kibővített csarnok új burkolattal, modern és energiatakarékos világítással és sok természetes bevilágítással rendelkezik. Modernizálódott a csarnok épületgépészeti/szellőzési rendszere is.
A daruzott felépítmény bővítése, felújítása és korszerűsítése folytán olyan mértékű és színvonalú gyártó kapacitás jött létre, amelynek köszönhetően jelentős gyártói potenciállal, a magas és állandó minőségű, a tevékenysége ellátásához kapcsolódó és szükséges infrastrukturális háttérfeltételekkel tud működni a jövőben a kft.

A Gascator Magyarország Ingatlanberuházó és Forgalmazó Kft. a kisdorogi telephelye - „C” jelű gyártócsarnokának – fejlesztésére, korszerűsítésére, melynek megvalósítási időszaka 2012. június – 2015. szeptember közé esett, 50 %-os mértékű, 66 311 420 Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el. A projekt pályázat szempontjából elszámolható összköltsége 132 622 840 Ft volt.

Hírek

A DDOP-1.1.1/D-11-2011-0026 azonosítószámon nyilvántartásba vett projekt a cég kisdorogi telephelyének fejlesztését célozta, meglévő gyártócsarnok bővítésén és korszerűsítésén keresztül. Bővebben A beruházás során a csarnok hasznos fémipari gyártó területe 404,80 m2 és 2 szinten kiszolgáló helységek kerülnek kialakításra a csarnok nyugati részében: Bővebben A projekt támogatása 15 új munkahely létrehozására ad lehetőséget. A projekt összértéke: 267 400 453 Ft Bővebben

A Siker zálóga mi vagyunk

 

 

Sikeres vállakozáshoz sikeres beszállítokra és kivitelezőkre van szükség, ahol a szekértelem és elhívatottság egyszerre megtalálható.

Nállunk mindez alapbam megvan. Válasszon minket, hogy cége sikeresen fejlödjön. 

 

Hírlevél felíratkozás

 

Copyright © 2012 GASCATOR Magyarország Kft. Minden jog fenntartva!    ::    Készítette: FNTI                   Általános Szerződési Feltételek  ::  Adatvédelmi szabályok