Tudnivalók

Komplex technológiai fejlesztés a Gascator Kft. Kisdorogi telephelyén

A GASCATOR Kft. Komplex technológiai fejlesztést és foglalkoztatást elősegítő beruházást hajt végre a Kisdorogi telephelyén.

Cégtörténet

 

Cégünk 2006-ban alapult akkor saját építésű ingatlan forgalmazásával foglalkozott. 2011-ben bővítettünk tevékenységi körünkön és meghatározó lett társaságunk életébe az acélszerkezet gyártás, amelyet segített az új kollektíva belépése akik az acélszerkezet gyártás területén többéves tapasztalat birtokában figyelmet fordítanak a technológiai fejlődések lekövetésére, hogy a piacon felmerülő igényeket a lehető legjobb minőségben tudjuk kielégíteni.

 

Cégünk portfóliójában nagy hangsúllyal jelenik meg a különböző acélszerkezet gyártása helyszíni szerelése. A Gascator Magyarország Kft. fióktelepe Kisdorogon helyezkedik el. Kisdorog a Dunántúli-dombságban, a Völgységben, a Mucsi-Hidas-patak völgyében fekszik. A megye középső-déli részén, a megyeszékhelytől, Szekszárdtól kb. 20 km-re, Bonyhádtól kb. 15 km-re található. A bonyhádi kistérség felzárkózó kistérség, amely a növekedés jeleit mutatja, azonban a lakosság számának folyamatos csökkenése és az elöregedés csak növeli a munkanélküliek arányát. A térségben a regisztrált vállalkozások számában jelentős visszaesés történt az elmúlt években. Ezek a vállalkozások 90%-ban csak 1-9 fős alkalmazotti létszámmal dolgoznak. A térségi mutatók ismeretében célunk olyan működő ágazat létrehozása, amely számításaink szerint 31 embernek ad megélhetést.
Cégünk megalakulása óta ingatlan fejlesztésekkel foglalkozik. Ingatlanok építése és forgalmazása mellett ipari épületek fejlesztésével és fémszerkezetek gyártásával bővítettük profilunkat, jelenleg ez képezi fő tevékenységünket. A Fő utca és Petőfi utca által határolt területen fekvő telephelyen jelenleg két acélszerkezet gyártó csarnoképület található. Fémszerkezetek gyártása a Kisdorog Fő út 275. szám alatt található meglévő épületegyüttesben már korábban folytattuk, azonban a pályázat elnyerésével lehetőségünk nyílna az épületek bővítésén keresztül nagyobb piaci igény kielégítésére. Jelen projekt keretében az utcafront felőli "D" csarnok hosszirányú bővítése valósulna meg.
A cég jelenlegi fő profilja az acélszerkezetek gyártása. Ezen a területén eddig 1 millió m2 területet meghaladó csarnokszerkezetet gyártottunk. Álláspontunk szerint a betervezett fejlesztésekkel további munkahelyek teremthetők, egyben két éven belül 200. 000 - 250. 000 m2 fedett felülettel kívánjuk növelni az eddigi 1 Milliós fedett terület nagyságot.
Célunk, hogy megtartsuk az üzemet látogatók körét és újabb ügyfelekkel bővüljünk megvásárlásra-, majd bevezetésre kerülő gyártási know-how segítségével. Hosszú távú céljaink közé tartozik, hogy a 2009-es 1.074.610 e Ft árbevételünket 1 600 000 eFt-ra növeljük a projekt zárásáig, illetve a jelenleg meglévő 3 fő munkaerőt 2012 decemberére 24 főre növeljük illetve 2016-ig 34 főre. Komplex technológiai fejlesztéssel kapcsolatos végső célunk, hogy a már piacképes termékeken kívül új terméket vezessünk be amely szintén fémipari megmunkálás révén jön létre és amely teljes körűen kiszolgálja a sertéspiacon gazdálkodókat. Ezáltal egy újabb piaci szegmensen vetheti meg a lábát a cég.

 

Hírek

A DDOP-1.1.1/D-11-2011-0026 azonosítószámon nyilvántartásba vett projekt a cég kisdorogi telephelyének fejlesztését célozta, meglévő gyártócsarnok bővítésén és korszerűsítésén keresztül. Bővebben A beruházás során a csarnok hasznos fémipari gyártó területe 404,80 m2 és 2 szinten kiszolgáló helységek kerülnek kialakításra a csarnok nyugati részében: Bővebben A projekt támogatása 15 új munkahely létrehozására ad lehetőséget. A projekt összértéke: 267 400 453 Ft Bővebben

A Siker zálóga mi vagyunk

 

 

Sikeres vállakozáshoz sikeres beszállítokra és kivitelezőkre van szükség, ahol a szekértelem és elhívatottság egyszerre megtalálható.

Nállunk mindez alapbam megvan. Válasszon minket, hogy cége sikeresen fejlödjön. 

 

Hírlevél felíratkozás

 

Copyright © 2012 GASCATOR Magyarország Kft. Minden jog fenntartva!    ::    Készítette: FNTI                   Általános Szerződési Feltételek  ::  Adatvédelmi szabályok