Tudnivalók

Komplex technológiai fejlesztés a Gascator Kft. Kisdorogi telephelyén

A GASCATOR Kft. Komplex technológiai fejlesztést és foglalkoztatást elősegítő beruházást hajt végre a Kisdorogi telephelyén.

Projektindító rendezvény

A GASCATOR Magyarország KFT. tisztelettel meghívja Önt:
2012. 06. 27.-én 11.00 órákkor a 7159 Kisdorog, Fő u. 275. szám alatti telephely ünnepélyes projektindító rendezvényére.

A beruházás során a Kisdorogi csarnok hasznos fémipari gyártó területe 404,80 m2-re nő és 2 szinten kiszolgáló helységek kerülnek kialakításra a csarnok nyugati részében. A beszerzendő eszközök egy része fémipari gyártástechnológiához kapcsolódik, mint pl. csavarkompresszor, festőberendezések, oszlopos fúrógép, fogyóelektródás hegesztőgép, egységrakomány rögzítő berendezés. A berendezések másik része a technológiai folyamatok zavartalan kiszolgálását biztosítják, mint például különböző típusú homlokvillás emelőtargoncák, különböző teherbírású híddaruk, elektromos gyalog kíséretű emelő kocsi. Fémipari tevékenység keretén belül profilbővítés miatt a sertésiparban használatos önetető gyártási licencének megvásárlása is a projekt része. Az informatikai beruházás elsősorban az irodában dolgozókat szolgálja ki, főként a tervezőmérnököket.

A projekt támogatása 15 új munkahely létrehozására ad lehetőséget.

A projekt összértéke: 267 400 453 Ft
Ebből vissza nem térítendő támogatás: 93 590 159 Ft, amely a projekt 35%-át képviseli
Önerő: 173 810 294 Ft, amely a projekt 65%-át képviseli

Hírek

A DDOP-1.1.1/D-11-2011-0026 azonosítószámon nyilvántartásba vett projekt a cég kisdorogi telephelyének fejlesztését célozta, meglévő gyártócsarnok bővítésén és korszerűsítésén keresztül. Bővebben A beruházás során a csarnok hasznos fémipari gyártó területe 404,80 m2 és 2 szinten kiszolgáló helységek kerülnek kialakításra a csarnok nyugati részében: Bővebben A projekt támogatása 15 új munkahely létrehozására ad lehetőséget. A projekt összértéke: 267 400 453 Ft Bővebben

A Siker zálóga mi vagyunk

 

 

Sikeres vállakozáshoz sikeres beszállítokra és kivitelezőkre van szükség, ahol a szekértelem és elhívatottság egyszerre megtalálható.

Nállunk mindez alapbam megvan. Válasszon minket, hogy cége sikeresen fejlödjön. 

 

Hírlevél felíratkozás

 

Copyright © 2012 GASCATOR Magyarország Kft. Minden jog fenntartva!    ::    Készítette: FNTI                   Általános Szerződési Feltételek  ::  Adatvédelmi szabályok