Tudnivalók

Komplex technológiai fejlesztés a Gascator Kft. Kisdorogi telephelyén

A GASCATOR Kft. Komplex technológiai fejlesztést és foglalkoztatást elősegítő beruházást hajt végre a Kisdorogi telephelyén.

Telephelyfejleszté Kisdorogon

Telephelyfejlesztés Kisdorogon a DDOP-1.1.1._/D-11-2011 es páááyzati kiítás keretében.

 

A HRSZ 456 számú ingatlan területen jelenleg is van 2 db felépítményes csarnok épület.  A jelenlegi pályázat tárgyát a C./ épület képezi. Ezen épület 12 m fesztávolságú és 49 m hosszú daruzott, rácsos tartó szerkezetű, alátámasztás nélküli csarnok acél nyílászárókkal és B30-as falazattal, amely az átépítés során energiatakarékos, hőszigetelt falazatúra változik. A csarnok padozata töredezett beton, így annak teljes bontása és újra történő betonozása szükséges, elkerülhetetlen. A csarnok fedése hullámpalával készült még 1993.-ban, viszont az oldal- (szélességében) és hosszirányba bővítendő csarnok új burkolatot, hőszigetelést modern és energiatakarékos világítást és sok természetes bevilágítást kap az átépítés során. A meglévő daruzott csarnok bővítése, felújítása és korszerűsítése folytán olyan mértékű és színvonalú gyártókapacitás jön létre, amely a jelenlegi igényszintet meghaladja, egyben a fokozódó export megrendelést is megsokszorozhatja.  Az ingatlan teljes közmű (víz-, csatorna-, elektromos áram-, földgáz- és telefonhálózati) ellátottságú. A jelenlegi foglalkoztatottakhoz képest jelentős létszámfejlesztést kell társaságunknak végrehajtania, így akaratlanul a technológiai fejlesztéshez képest 20-30%-os szakember (hegesztő, szerkezetlakatos, technikus, mérnök) létszám növekedés várható, egyben a jövőkép erősítése érdekében szakmunkástanulókat is kívánunk foglalkoztatni, hiszen a fejlesztéseink nem néhány évre, hanem évtizedekre szólnak.

 

 

Hírek

A DDOP-1.1.1/D-11-2011-0026 azonosítószámon nyilvántartásba vett projekt a cég kisdorogi telephelyének fejlesztését célozta, meglévő gyártócsarnok bővítésén és korszerűsítésén keresztül. Bővebben A beruházás során a csarnok hasznos fémipari gyártó területe 404,80 m2 és 2 szinten kiszolgáló helységek kerülnek kialakításra a csarnok nyugati részében: Bővebben A projekt támogatása 15 új munkahely létrehozására ad lehetőséget. A projekt összértéke: 267 400 453 Ft Bővebben

A Siker zálóga mi vagyunk

 

 

Sikeres vállakozáshoz sikeres beszállítokra és kivitelezőkre van szükség, ahol a szekértelem és elhívatottság egyszerre megtalálható.

Nállunk mindez alapbam megvan. Válasszon minket, hogy cége sikeresen fejlödjön. 

 

Hírlevél felíratkozás

 

Copyright © 2012 GASCATOR Magyarország Kft. Minden jog fenntartva!    ::    Készítette: FNTI                   Általános Szerződési Feltételek  ::  Adatvédelmi szabályok